Nöje

Vad gör storvinnare? De investerar

Bostäder, att betala av lån, se över den ekonomiska situationen samt att investera är de främsta saker som storvinnare väljer att spendera sina pengar på. Men det spenderas med en försiktighet.

Storvinnare syns spendera sina pengar med en stor försiktighet. Med de vunna pengarna syns ett mönster där vinnare väljer att köpa och spendera pengar på det som är nära till hands. Att investera i en ny bostad eller en redan befintlig, att betala lån och se över ekonomin hos de nära och kära är det vanligaste områden där storvinnare väljer att nyttja sina pengar. Att snygga till bilen är också det något storvinnare väljer att göra.

Detta spenderar storvinnare pengar på

Personer som vinner pengar har oftast svårt att greppa det faktum att de vunnit pengar som kommer att säkra deras ekonomiska situation. Detta gör att storvinnare spenderar pengar med en försiktighet. Storvinster tros främst gå till saker som ligger nära till hands. Att köpa en bostad, eller att rusta upp och renovera en redan befintlig bostad, att investera i en längre semester till en ort de länge drömt om men som inte är extravagant… En del väljer att skaffa sig en ny bil. Utom detta ser storvinnare över sin privata ekonomi och betalar av lån om dessa finns. Storvinnare spenderar i regel med försiktighet för att skapa sig en godare framtid men vill inte utmärka sig.

Tips om att investera

Något som kommit att synas allt tydligare är att storvinnare tycks placera och investera sina pengar. Placeringar görs i fonder som i aktier och detta för att söka en möjlighet att få vinstpengarna att fortsatt växa. Storvinnare gör även andra investeringar i form av bostäder. Värdet på bostäder ökar och bostadsmarknaden går en ljus framtid till mötes. Samtliga investeringar görs på egen risk där en historisk avkastningen inte gör att du är garanterad en avkastning och samtliga investerade kapital kan komma att gå till förlust. Det syns ett ökat intresse för storvinnare att fortsatt välja att investera och detta kommer även i fortsättningen att vara något som storvinnare kommer välja att göra.