Nöje

Pool – förena nytta med nöje

Vi som älskar tjo och tjim tycker ibland att en joggingtur på morgonen känns lite väl tradigt. Den där 30 minuterspromenaden man ska ta för hjärtats skull är inte heller på tapeten. Vi behöver något roligare att röra oss i, och därför är ju pool det självklara valet för oss! Dessutom kan vi avslöja den något tippade nyheten, att den ökar intresset för din bostad rejält… Vad sägs om en flytande poolanläggning?

På den här länken kan du få information om vilken utrustning du behöver när du ska anlägga en pool: https://www.pahlen.se/om-pooler/! Nu när du bestämt dig för att anlägga en pool ska du göra dig redo för alla de tricks som finns att lära sig i poolen, och vips har du förenat nytta (träning, motion och pengar) med nöje! Här kommer vi med lite inspirerande exempel som nog kan få den som är sugen på pool att äntligen ta beslutet!

Alla älskar ju pool

Det är väl inget konstigt med att de mest klickade bostadsannonserna är villor med pool? Vem skulle någonsin tacka nej till denna lyx? Tänk själv, att ha en inom- eller utomhuspool och kunna ta sig ett dopp när man vill. För att inte tala om vad populära ens fester skulle bli därhemma. Det här med pool är verkligen något som de flesta vill ha, vi som är ett sådant vattenälskande djur!

En uppseendeväckande poolnyhet är kanske det att Nacka kommun lagt en plan på en flytande poolanläggning. De ska väl alltid vara först med det nya? Förmodligen skulle det leda till en hel besöksstorm och öka priserna ännu mer i denna redan åtråvärda kommun. Till och med ute på landsbygden hittar man fina, klassiska villor med hästgård och pool. Som om det inte vore nog med att ha hästar till vardags! Om man blir avundsjuk? Jo, en smula.

Att förena nytta med nöje i en swimmingpool är nog det bästa sättet att öka priset på bostaden och samtidigt komma i ordentlig form. Så det här ”beach 2019” får väl en lite ny betydelse och innebörd.